Material per treballar a classe

  • Guió descarregable del teatre del conte ‘Teràpia de grup’ inclòs en el llibre Contes com a antídot. Ideal per treballar la coeducació i la perspectiva de gènere a escoles i instituts mitjançant la teatralització.
  • Fitxa descarregable de comprensió oral de l’àudio conte Teràpia de grup. A sota, podeu descarregar la comprensió escrita en cas que hagueu llegit el conte del llibre. Material recomanat a partir de 4t de Primària.
  • Fitxa descarregable per al professorat: activitat de visionar un VÍDEOCLIP sexista on l’alumnat intercanvia els rols de gènere i posterior DEBAT. Ideal per treballar el 25 de novembre, el DIA CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES. Material recomanat a partir de cicle mitjà.
  • Fitxa descarregable per al professorat: activitat de visionar un VÍDEOCLIP sobre música sexista i posterior DEBAT. Ideal per treballar el 25 de novembre, el DIA CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES. Material recomanat a partir de cicle superior.
  • Material descarregable: després d’escoltar el conte, podem imprimir l’infoantídot que apareix al llibre perquè els més grans puguin aprofundir sobre el tema que tractem. Lectura a partir de cicle superior i ideal per a l’ESO. El pengem en dos formats perquè escolliu quin us interessa més.
  • Fitxa descarregable: en un full es proposen tres treballs diferents relacionats amb les violències masclistes. Ideal per treballar el 25N. Material adreçat a cicle superior i alumnat de l’institut.
  • Material descarregable per al professorat on es proposen dues dinàmiques, una per a cicle inicial que tracta els estereotips sexistes en els anuncis de disfresses i joguines, i l’altra a partir de cicle mitjà per treballar un tipus de violència masclista (la infravaloració del treball femenitzat).
Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: