Verkami

Col·labora amb el projecte mitjançant Verkami:

https://www.verkami.com/locale/es/projects/28341-contes-com-a-antidot-el-pes-del-que-expliquem

El llibre val 12 euros però si voleu col·laborar posant més diners perquè el projecte pugui créixer, tenim preparades unes postals i calendaris que segur que us agradaran i us faran servei.

Les postals contenen il·lustracions del llibre amb una frase que les acompanya.

Els calendaris contenen infoantídots amb imatges, i també són acompanyades de frases de persones lluitadores que han fet o fan història pel seu compromís social i/o mediambiental.

El dinar a la natura el farem tan aviat com ens ho permetin les restriccions. Segur que ens ho passarem molt bé!

Si us agrada el nostre projecte i voleu aportar 20 euros, us enviarem 1 llibre + 5 postals + 1 calendari.

Però teniu altres opcions que podreu descobrir més avant, el màxim que podeu aportar són 40 euros, amb aquesta quantitat de diners podreu escollir entre:

2 llibres + 10 postals + 2 calendaris o

2 llibres + 2 postals + 1 dinar a la natura

NOVA RECOMPENSA!

10 Novembre 2020

Avui tenim una sorpresa molt especial, estimades i estimats mecenes. Quan vam començar el Verkami no sabíem que hi hauria persones i col·lectius que voldrien sumar-se a aquesta campanya, però així ha estat. Tenim el plaer d’anunciar una nova recompensa a un preu molt econòmic. El mestre i antropòleg, Guillem Riba, autor del llibre L’escola en construcció, ens ha fet una donació per poder oferir un pack de dos llibres d’educació crítica només per 20 euros. El llibre del Guillem està concebut com un viatge, un camí de reflexions i teories que ens portarà a creuar les cruïlles que separen l’escola d’ahir i la de demà.

Recordeu d’ajudar-nos i compartir amb les persones conegudes, amistats i familiars tota la informació que us anem enviant. MOLTES GRÀCIES. Continuem caminant…

Què és Verkami?

Crowdfunding creatiu, compromès i de qualitat.

Una forma senzilla, potent i amb molt valor afegit per finançar projectes de forma col·lectiva, involucrant al públic en una nova experiència cultural.

Pioners del crowdfunding a Europa, van néixer el 2010 a Mataró (Barcelona) fruit de la passió per la creativitat, l’art i el coneixement d’un pare i dos fills: Joan, Adrià i Jonàs Sala — un biòleg, un historiador de l’art i un doctor en física — i amb l’objectiu d’ajudar a artistes i creadors a fer realitat els seus projectes i oferir una nova forma de viure i consumir cultura, des de Barcelona per al món. Verkami és un neologisme en esperanto que vol dir “amant de la creació”.

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: